Google Reklam Uzmanı

Wiki Article

Bahsettiğimiz tam mevzularda meraklı olarak görev veren Ümit YILMAZ, senelerın deneyimi ve yaptığı alışverişlerden kazandığı tecrübeyle birleştirdiği eğitimi yardımıyla, İzmir Google Reklam Mahirı olarak alabileceğiniz en elleme hizmeti sizlere bahşetmek kucakin beklemektedir.

Hedefleme seçeneklerini izleme edin: Reklam kampanyalarınızın hedefleme seçeneklerini izleme ederek, anahtar kelimelerin başarımını iyileştirecek stratejiler belirleyin.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Menfi anahtar kelimeleri kullanarak reklamlarınızın gösterilmesini istemediğiniz taharri sorgularını belirleyebilirsiniz.

Anahtar kelimelerinizin üzerinde az daha tam yoklama sağlamlar. Reklamlarınız sadece belirlemiş olduğunuz anahtar kelimede veya yakından eşleşen kontrol sorgularında gösterim aldatmaır.

Kampanyalara ilgilendiren optimizasyon aksiyonlemlerini suni: Google ADS mütehassısı, kampanyaların yürütmek ile bu arada bu kampanyalardaki optimizasyon sürecini de tamamlamak zorundadır. şayet bir taharri ağındaki kampanyanızın iyileştirilmesini istiyorsanız, Google ADS üzerindeki çeşitli raporları inceleyerek yoğun bir analiz yapmanız gerekir.

Yeni kampanyaların oluşturulması: Verilen reklam kampanyalarında ülke düzlük anahtar kelimeleri belirler ve bunlara müteveccih incelemelerde bulunurlar. İncelemeler sonrasında ise bir hüküm aşamasına geçerek yeni kampanyaların oluşturulmasında google reklam ajansı bu anahtar kelimelerin tasarrufını yeğleme ederler.

Google Analytics verilerinizi raporlayarak web siteniz ve google adwords hesaplarınız derunin lazım optimizasyonları sağlamlayabilirim.

Bir sair örnek ise şu: Diyelim ki Google Ads ile Google’a 100 TL’lik bir reklam verdiniz. Bu reklamınız her güneş yüzlerce kişiye gösterilir.

Sonrasında mevcut stratejinin bir değişiklik gerektirip gerektirmediğini bileğerlendirir. Reklam uzmanları üste reklam metinleri da müellif.

Rakiplerinizin arkaı ve eksi yanlarını mahsus oluşturacağınız reklam mirlıkları ve meşruhatı sizi çok kısaltarak sürede sağlıklı bir sıralamaya sokacaktır.

Kalite noktaınız; Gösterim sayısı ve tıklanma nicelikına için hesaplanmaktadır. Kalite benekınız ne derece koca olur ise o kadar henüz sağlıklı sıralamada olursunuz. Tıklanma Başı Maliyet te azca ödemiş olursunuz.

Proji dijital pazarlama ajansımız 2015 senesinde İzmir'de kurulmuştur. Proji dijital pazarlama hizmetleri veren bir ajanstır. Proji sayısal reklam ajansı Google Partneri ve sahaında kompetan Google sertifikalı ekibi ile reklam yönetiminizi gerçekleştirmektedir.

Google hesabı olan her kişi veya gösteriş Google reklamı verebilir. Ancak bir ajansın Google Partners izlenceına dahil olması makul şartlara sınırlanmışdır.

Report this wiki page