Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Bu makalemızda Google Ads ve reklam ita karşı inceliklı bir rehber hazırladık. Kamu Google Ads makaslamaklarımız sinein ise Google Reklam Blog Yazgıları linkine tıklayınız.

Anahtar söz fasılaştırması vesaitını kullanın: Google Keyword Planner üzere anahtar sözcük etüt araçları kullanarak, gaye kitlenizin kontrol yaparken kullandığı anahtar kelimeleri ve bu anahtar kelimelerin kontrol hacmini belirleyin.

Bunu yegâne kampanya şeşnda oluşturabilirsiniz fakat yekûn reklam bütçenizin %60’ını İstanbul %40’ını İzmir’bile giymek isterseniz dü farklı kampanya yarmak zorundasınız.

Google reklam kalite noktaı sıralamanızı çok önemli derecede etkileyen metriklerden biridir. Google reklam kalite puanı reklam verdiğiniz sektördeki reklam sıralamanızı belirler.

Hedeflediğiniz konumlardaki maksat kitlelerine idrak imkânınız artar. Google Ads kampanya oluşturma bütçe ve lokasyon analizleri sonrasında henüz palas hale hasılat. Özellikle nişane kitlenizin hangi kampanyaları ihtiyacı bulunduğunu bulabilmek hesabına analizleri inşa etmek son derece önemlidir. Buna devam olarak Google Ads reklam oluşturma ürünlerinizin evet da hizmetlerinizin nişane kitlenizi tanıtılmasına, pazarlanmasına ve satış gestaltlmasına ön ayak evet.

Bir vahit içtimai iletişim araçları platformlarında reklam yayınlayabileceğiniz kabilinden, tüm mecralarda da lansman yapabilirsiniz. Sosyal medya paketi satın alarak, nişangâh kitleye tüm kanallardan yanık bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda bu online pazarlama aracı ile ne şekillerde ve elbette reklam verebileceğinizin de üzerinde duracağız.

Anahtar kelimeleri gruplandırın: Anahtar kelimeleri gruplandırarak, belli bir ana konu veya iş etrafında alakadar anahtar kelimeleri bir araya getirin.

– Yürütüm Reklamları: Son olarak; Google’a ilişik olan tekmil uygulamalarda binalacak reklamlarda, yine reklamlarınızın ilk sırada nişane kullanıcıya sunulması şeklinde çhileışmaktadır.

Örneğin telefon örtmek talip kullanıcıları telefonların asıl kategorisine, iphone telefon başlamak isteyen kullanıcıları iphone’ların bulunmuş olduğu sayfaya, iphone 7 buyurmak isteyen kullanıcıları ise iphone 7 ile ilişkin sayfaya yönlendirmelisiniz.

Reklam açılış sayfası deneyimi: reklamınızı tıklayarak sayfanızı görüşme fail kullanıcıların yaneşeliığı deneyimin kalitesidir. Bu çerçevede web sitenizin hızlı açılması ve mobil uyumlu bir site olması nazik önemdedir.

Reklamınızı ajans ile verdiğinizde ajans bünyesinde bulunan reklam uzmanları tarafından en vürutmiş optimizasyonlar konstrüksiyonlır. Sektörde uzun yıllar deney sahibi olan uzmanlar internet sitenizi derinliğine inceler ve rakiplerinizi analiz fiyat.

Anahtar sözcük sıralaması oluşturun: Anahtar kelime fasılaştırması sonucunda elde ettiğiniz anahtar kelimeleri bir liste halinde toplayın. Bu anahtar lafız listesinde, anahtar kelimelerin arama hacmi, yarışma seviyesi ve önerilen teklifler kabil bilgiler de vaziyet alabilir.

Reklam metinleri ve görselleri optimize edin: Video reklam kampanyalarında kullanacağınız metinler ve görseller, reklamın tesirini bırakmak google reklam ajansı için optimize edilmelidir.

Report this wiki page